Off-topic weekend: a dirty mind is a joy forever
Voor deze Off-topic weekend een echt puberaal filmpje. Zie hoe deze tekenaar met een vies plaatje begint om er toch een doodnormale cartoon van te maken.
Dagelijkse licht verteerbare kost voor commerciële professionals
Voor deze Off-topic weekend een echt puberaal filmpje. Zie hoe deze tekenaar met een vies plaatje begint om er toch een doodnormale cartoon van te maken.
In China gaat het goed. In China wordt veel geld verdient. En dan wil je ook laten zien. Een leuke manier om bijvoorbeeld 32 miljoen dollar stuk te slaan is een 250 x 30 meter groot LED scherm installeren. Als topattractie voor een groot winkelcentrum in Peking.
Bezoekers kunnen foto's uploaden, er worden spelletjes op gespeeld maar voor het overgrote deel is het een echt nep aquarium.
Bekijk foto's en een stukje video op het blog van Geekologie.
Meer video's zijn hier en hier te vinden.
Onderwerp Adverteren, Gadgets
Je hebt hem vast wel eens gezien, maar hij blijft weergaloos. De speech van Theo Maassen over het afscheid van collega Henk bij Mengvoeders United.
Dit stuk komt als luchtige afsluiter van een presentatietraining nogal eens langs.
Onderwerp Films, Fun, Presenteren
Michel Hoetmer is bekend van de vele honderden stukjes die hij heeft geschreven voor zijn website en nieuwbrief. Hij heeft zich altijd als koude acquisitie expert geprofileerd en daarmee ook naam gemaakt. Dus het was ook tijd voor een boek: De zeven zonden van verkopers (Alles wat je moet weten voor succesvolle koude acquisitie).
Inhoud
In zeven hoofdstukken behandelt Michel de hoofdzonden van verkopers die acquisitie (zouden moeten) plegen. De zeven zonden die Michel bespreekt zijn:
Het thema is cold calling. Andere elementen van het verkoopvak komen pas vanaf hoofdstuk zes mondjesmaat aan bod. We stappen bijvoorbeeld op 3/4 van het boek pas bij de klant naar binnen. Geeft niks, een goede focus kan ook een goed boek maken. Maar is het een goed boek?
Leesbaar
Michel kan lekker vlot schrijven. Veel anekdotes, quotes en voorbeeldzinnetjes sieren het boek. Hij put uit een rijke ervaring als verkooptrainer en dat is te merken. Het is logisch opgebouwd en neemt je aan de hand door het acquisitieproces heen. Het voelt soms wat belerend, maar dat is zelden storend. De tips zijn in engeltjes en duiveltjes onderverdeeld (Do's en Don'ts) en dat werkt goed.
Voor de beginner
Als je slechts beperkte of geen ervaring in het verkoopvak hebt en nooit een verkoopboek hebt gelezen (of nog nooit een commerciële training hebt gevolgd) is het een goed boek. Ook voor verkoop-enthousiastelingen, veellezers en verkopers die moeite met acquisitie hebben is het een aanrader.
Meer ervaren verkopers met weinig leestijd kunnen het boek laten liggen. Ze zullen niks nieuws horen. Iedereen die regelmatig een goede commerciële training volgt, zal ook zelden een nieuw voorbeeld of anekdote in het boek terugvinden. Die heb je dan allemaal al eerder gehoord. Als vakidioot lees ik alles en ook voor mij geen nieuwtjes in dit boek.
Op een aantal punten heb ik een fundamenteel andere mening over hoe je succesvol acquisitie aanpakt dan Michel. Misschien ligt dat in het feit dat het verkoopproces wat in het boek van Michel terugkomt voornamelijk 'rechttoe rechtaan'-verkoop betreft. Dus bijvoorbeeld geen complexe DMU's, beïnvloeders en stakeholders, maar de standaard 1 verkoper versus 1 klant verkoop. Ik denk dat de Business-to-Businessverkoop in het algelopen decennium complexer is geworden, dan blijkt uit het boek van Michel. Maar de basis die Michel behandelt, behoor je uiteraard wel te weten en te beheersen.
Conclusie
Michel heeft een mooi werk geschreven, wat de startende verkoper snel op weg zal helpen naar professionalisering in zijn werk. De focus ligt op acquisitie en slechts een klein deel op het vervolgproces na het maken van de afspraak. Meer ervaren verkopers zullen dit puur voor het plezier lezen, omdat de meeste tips hen bekend zullen voorkomen. Maar lezen over verkoop en reflecteren over je eigen vak is altijd te preferen boven niets lezen. En dan ook nog doen.
Andere recenties over dit boek zijn onder andere bij Rikkert Walbeek en Ger Heling te lezen.
Onderwerp Boeken
Skittles is het minder bekende broertje van de M&M chocolaatjes. In een mooie commercial leent men van de mythologische figuur Koning Midas. In dit geval verandert niet alles in goud wat de arme man aanraakt, maar in iets anders.
Onderwerp Adverteren, Films, Fun
Nog steeds schieten de tranen in mijn broek als ik een gemiddelde verkoop- of management presentatie zie. Ik heb in diverse postings al commentaar gegeven op presenteren en alle fouten die daarbij worden gemaakt (en er volgen er nog vast genoeg in de toekomst.) Een van de meest voorkomende fouten is het verkeerd presenteren van data tijdens een presentatie. Overvolle taarten, 3D-staafdiagrammen die onleesbaar worden en andere ongein.
Ik kwam recent dit stuk tegen over allerlei moderne manieren om data te preseteren. Ze zijn misschien niet allemaal geschikt voor je standaard verkooppresentatie, maar websites, brochures en andere communicatiemiddelen kunnen er wel bij varen.
Onderwerp Communicatie, Inspiratie, Presenteren
Een van mijn grote helden op dit moment is Derren Brown. Een illusionist die een veelvoud van psychologische trucs, koud lezen, suggestie en linguistische misleiding gebruikt om zijn doelen te bereiken. Hij heeft een erg goed geheugen en heeft veel showmaster talent. En hij spreekt ongeveer in hetzelfde tempo als ik zelf spreek, als ik er geen controle op hou. Hij heeft televisieprogramma's en theatershows gemaakt. Soms legt hij zijn kunsten uit, maar zoals hij zelf zegt: "Ik ben vaak oneerlijk in mijn technieken, maar altijd eerlijk over mijn oneerlijkheid." Ik heb een paar van zijn meest opmerkelijke stunts voor jullie uitgezocht. Te beginnen met het ontmaskeren van leugenaars. Hij gebruikt hiervoor een groep Amerikaanse autoverkopers.
Ook een stuk waarin hij voorspeld wat een stel reclamemakers voor campagne gaan ontwikkelen is opzienbarend. Hij verslaat 9 grootmeesters met schaken met een oude truc, laat mensen met NLP-technieken bepalen wat voor cadeau ze moeten kiezen en hij speelt een potje Russische roulette. Daarnaast is hij ook een uitgesproken scepticus van het paranormale. Hij ontmaskert mediums, toont het Barnum effect aan bij Astrologie en doet voodoo-achtige zaken met New Age volgelingen. Er is teveel op op te noemen. Kijk eens op YouTube en laat je verbazen door zijn kunsten.
Nog maar een hersenkraker om de boel op te vrolijken als je zit opgescheept met een saaie gesprekspartner en je moet de 'animeermode' aanzetten. Vul het onderstaande rijtje aan:
Onderwerp Fun, Klantenvermaak
Alle kinderen van de jaren zestig met een rebelse inslag hadden Bob Dylan als een van hun belangrijkste helden. Onvergetelijke popsongs met een politiek statement.
Als intro van de documentaire Don't look back van D.A. Pennebaker over het backstage leven van Dylan, zien we hem met bordjes de songtekst van het nummer Subterranean homesick blues begeleiden. Er is nu een virale campagne gemaakt, als ondersteuning van de release van de beste songs van Dylan die 1 oktober op CD verschijnt. Je kan zelf de tekst op de eerste 10 bordjes bepalen. In mijn Dylan filmpje legt hij de stappen van het verkoopgesprek uit.
Kan je de teksten niet of niet goed kan lezen, kan je hier het origineel vinden.
Als je de standaard vergadermethoden zat bent, kan je altijd overschakelen op de internetmanier. Voor iedereen die wel eens een discussie online volgt, zal het onderstaande fragment bekend voorkomen:
Het is weer tijd voor een verzameling creatieve billboards, met een mooie twist of een origineel idee. Laten we aanvangen met deze sporter:
Wasmiddelenfabrikanten zijn met billboards in ieder geval origineler dan op televisie. Wat denk je van deze verdwijnende vlek, deze zachte was of een onontkoombare botsing. Om je als BWM dealer te profileren kan je het groots aanpakken of juist subtiel. Luchtballonnen en parachutes zijn ook een dankbaar hulpmiddel, om de kracht van je stofzuiger aan te tonen of tegen slechtziendheid. Om kauwgom aan te prijzen, is dit een leuke manier en als kleurenfabrikant gebruik je gewoon de achtergrond. Deze cirkelzaag, Ierse geluksvogel en hemeltrap spreken me ook erg aan. En als je wil laten zien hoe een stad eruit ziet na een ramp, zet je gewoon een verplaatsbaar billboard (nummer 2) neer. En dit is misschien wel de beste en leukste copywriting die ik ooit heb gezien op een billboard.
Onderwerp Adverteren, Foto's, Fun
Ik heb vele ‘reddingsgesprekken' gevoerd in mijn commerciële loopbaan en daarbij ook talloze fouten gemaakt. De belangrijkste is om te willen profiteren van de ontstane situatie. Een potentiele klant zit klem. Jij bent de enige die hem kan helpen, dus is het verleidelijk om eisen te gaan stellen. Meteen uitkleden die klant. Had hij toen maar niet voor een goedkope concurrent moeten kiezen. Nu moet hij bloeden. Eigen schuld dikke bult?
Lees het artikel I told you so, of download als PDF.
Vorige week verschenen op Verkopersonline.
Onderwerp Artikelen
De Australische komiek Shaun Micallef is niet erg bekend in Nederland. Hij heeft een ongewoon gevoel voor humor, maar de meeste zijn erg origineel en grappig. De sketch met de dronken man is voor mij een klassieker, kijk en geniet:
Op een zelfde soort manier is ook de sketch met de wijnkelder gebaseerd. Voor wie meer van Micallef wil zien zit het archief van YouTube stampvol.
Mijn laptop is vijf jaar oud. Bejaard dus, prehistorisch zullen early adopters zelfs zeggen. Toch ben ik er enorm aan gehecht. In honderden workshops, trainingen en presentaties heeft mijn oude bakkie me nog nooit in de steek gelaten. Tot vorige week.
Tijdens een belangrijke presentatie valt vijf minuten voor het begin het geluid uit. Zonder geluid is de presentatie voor de helft onbruikbaar en moet dus een half uur geïmproviseerd uit de mouwen worden geschud. Dat is geen prettig vooruitzicht. Het kan, maar daar is alles mee gezegd.
Als het publiek de zaal in stroomt, ben ik nog bezig om de laptop open te schroeven om de geluidskaart uit de laptop te halen. Een non-technicus die het onmogelijke wil proberen. Flink blazen, een paar klappen erop en een schietgebedje. Ik hoor weer gekraak, my lucky day.
De presentatie is gered en verloopt verder fantastisch. Maar dat wil je niet nog een keer meemaken. Een volgende keer heb ik misschien minder geluk.
Nieuwe laptop
De keus is snel gemaakt. Er moet een nieuwe laptop komen. Wat heb ik nodig en waar kan ik deze zo gemakkelijk mogelijk bestellen. Twee opties schieten door mijn hoofd. Offline en online.
Optie 1:
Een elektronicawinkel binnenlopen, me laten voorlichten door een goedgetrainde, specialistische verkoper en inpakken en wegwezen.
Optie 1 in de praktijk:
Ik ga naar de grootste winkelstraat van de stad en stap een 'bekende' winkel binnen. Een jongeman van een jaar of twintig, blouse uit de broek en verkeerd gestropte das, stapt licht verveeld op me af om me te ontvangen met de klassieke openingszin "Kan ik u helpen?"
Ik antwoord als volgt: "Ik zoek een laptop, zakelijk gebruik, niet te zwaar, niet te groot, zo weinig mogelijk software erop (dat installeer ik zelf wel), goede garantievoorwaarden, gemiddelde prestaties en het moet een A-merk zijn."
Het blijft 5 seconden stil. "Euh, kijkt u maar in de vitrine of er iets voor u bij zit, als u vragen heeft weet u mij te vinden."
Daar heb ik dus niets aan. Ik zie in de winkel een grote poster hangen met de 'geniale' marketingtekst "We hebben 'm". Blijkbaar is het belangrijkste verkoopargument van deze winkel het feit dat ze spullen hebben. Niet echt de pitch waar je als klant opgewonden van raakt. Het is tijd voor de tweede optie.
Optie 2:
Oriënteren en kopen via internet.
Optie 2 in de praktijk: Ik surf naar een website die alle laptops die worden verkocht in Nederland in zijn database heeft zitten. Ik selecteer de belangrijkste eisen en wensen die ik heb. Daaruit volgt een kort lijstje met modellen die hier aan voldoen. Van de modellen die me het meest aanspreken lees ik met 1 klik gebruikerservaringen, reviews door kenners en beoordelingen door vakbladen. Ik maak mijn modelkeuze.
Er volgt nu een lijstje met alle winkels in Nederland die dit model verkopen en op voorraad hebben. Van de goedkoopste aanbieders lees ik een aantal beoordelingen van huidige klanten van deze winkels. Ik kies de op twee na goedkoopste. Na 1 klik word ik meteen doorverwezen naar het bestelformulier op de site van de bewuste winkel. Meteen worden alle mogelijke opties en accessoires weergegeven van het model. Ik kies alleen de extra garantie. Gegevens invullen, verzenden en binnen vijf minuten volgt een e-mail met pro-formafactuur. Meteen betalen via telebankieren. De betalingsbevesting volgt een uurtje later.
De volgende dag staat er een bode voor de deur met laptop in zijn handen, inclusief gratis tas en muis. Die horen bij de extra garantie. Meerprijs voor thuis bezorgen: 5 Euro. Totale minderprijs ten opzichte van de 'echte' winkel': 135 Euro. Snel verdient in een dag.
Internet op zijn best. Ik blijf me verbazen. Tijd voor een nieuwe marketingslogan voor de 'echte ' winkel. Ik stel voor: "We hebben 'm, nou en"
Onderwerp Artikelen
Een mooi raadsel om je klanten, collega's te vermaken en hun hersenen te laten kraken.
Je speelt met iemand anders een potje Russisch roulette. Je tegenstander stopt twee kogels in opeenvolgende gaten van de cilinder van de revolver. De andere vier gaten laat je tegenstander leeg. Hij geeft een flinke slinger aan de cilinder en haalt de trekker over. "Klik" Dan ben jij aan de beurt. Je krijgt van je tegenstander de keuze om eerst zelf weer aan de cilinder te draaien of meteen de trekker over te halen. Wat is de beste keuze?
De oplossing kan je hier vinden.
Eerder gezien in de bijlage intermezzo van de volkskrant.
Onderwerp Fun, Klantenvermaak
Eerder heb ik een scene uit de film Office Space laten zien, waarin op de kantoorprinter wraak wordt genomen. Ook de beste man uit het filmpje hieronder heeft enige printerproblemen:
Dit soort problemen inspireerde ook de reclamemakers van deze campagne: printer 1, printer 2 en printer 3.
Onderwerp Adverteren, Films, Foto's, Fun
Creatieve reclamemakers maken soms gebruik van de elementen om hun billboard of poster verrassend te laten transformeren. Kijk naar eens naar het billboard van een lingeriefabrikant. Daar is niks aan als er geen wind staat.
Een variant op dit thema is het grootste billboard ooit in de UK gemaakt, of deze poster voor een anti-verkoudheidsmiddel. In deze typische vrouwenreclame laat de regen zien wat er gebeurt met verkeerde mascara. En deze typische mannenreclame voor de Duitse Playboy laat mannen bidden voor regen. De wind laat deze vrolijke vlieger wapperen voor het automerk Nissan. Audi laat zien dat hun auto's van echt aluminium gemaakt zijn, omdat de rest van het billboard in 1 maand tijd wegroest. Ook voor een zeilwedstrijd laat je zien wat de wind kan doen met je billboard. Luxaflex maakt gebruik van de zon om hun producten te demonstreren en MacDonalds laat met een zonnenwijzer zien wat er op dat moment van de dag gegeten moet worden. Dit billboard voor een zonnnecrème is erg ingenieus gemaakt, omdat de schaduwen een beeltenis tevoorschijn laten komen. En deze bank geeft echt kracht aan haar klanten.
Onderwerp Adverteren, Foto's, Fun
Een grappige commercial, slim geschreven en vlot geacteerd. Wat wil je nog meer. Iedereen die wel eens onderhandelt met zijn kinderen zal er vast een boel in herkennen.
Onderwerp Adverteren, Communicatie, Films, Fun
Voor dit weekend heb ik een drietal leuke links opgedoken die met onze blauwe planeet te maken hebben. Natuurlijk hebben jullie allemaal Google earth ingestalleerd en ook de nieuwste update (4.2) binnen gehaald waar je ook de hemel mee kunt bekijken (demo hier). Erg leuk speelgoed.
Deze site is ook een aanrader. Je krijgt een actueel overzicht te zien van de weerkaart van de hele wereld. Handig om al die orkanen te spotten op de kaart en je vakantiebestemming slim te kiezen. Natuurlijk ook met zoom-functie. Je kan ook op deze site ook alle lampjes van steden bekijken op de wereldkaart.
Wie op de hoogte wil blijven van de belangrijkste data op deze planeet moet hier eens kijken. Van de grootte van de wereldbevolking tot het aantal echtscheidingen. Als je de data op hetzelfde tijdstip vergelijkt met een dag eerder dan schrik je je te pletter. Met minstens 250.000 nieuwe zielen is de wereldbevolking gegroeid in een dag.
Selling power is een Amerikaans papieren en digitaal tijdschrift over sales, met de gebruikelijke tips, artikelen, daily cartoon en veel gesponsorde content. Uniek zijn de dagelijkse video's met interviews van prominenten uit het veld, verspreid over een tiental onderwerpen. Meestal zijn ze goed, soms een tikkie saai en zelden kijk ik ze niet af. Natuurlijk zit er een vette Amerikaanse saus overheen, maar het gaat natuurlijk om de content eronder.
Een recente video heeft als gast Seth Godin, een van de belangrijkste marketeers van dit moment. Hij geeft zijn kijk op web 2.0, de positieve gevolgen van een slimmer internet en de verandering van verkoopgedrag.
Een overzicht van alle video's van Selling Power is hier te vinden.
Onderwerp Films, Inspiratie
Stel je voor. Je ziet in de krant een advertentie staan:
"Te koop, Porsche in vrijwel nieuwe staat. Slechts 50 Euro."
Lachen, denk je dan. Een drukfout, arme verkoper. Maar toch maar eens bellen. Dan krijg je een vrouw aan de lijn.
"Mevrouw, ik zie een advertentie staan voor een Porsche, maar het bedrag is een drukfout." "Nee hoor", zegt de vrouw. "Hij kost echt maar 50 Euro."
Je springt in de auto en binnen een half uur sta je voor de neus van de vrouw. Ze laat je de Porsche zien en je mag zelfs een proefrit maken. En de Porsche is werkelijk in perfecte staat.
"Dus de auto kost echt maar 50 Euro?" "Jazeker, 50 Euro" zegt de vrouw met de glimlach.
Je geef de vrouw een biljet van 50 Euro en je krijgt de papieren en de sleutel.
Maar je kan je nieuwsgierigheid niet bedwingen. "Mevrouw, toch wil ik graag weten waarom u deze prachtige en dure auto voor zo'n laag bedrag verkoopt."
"Ach, zegt de vrouw. Mijn man is ervan door met zijn secretaresse en hij had ook nog het lef om aan mij te vragen om zijn auto te verkopen en hem het geld te sturen." Een echt brood aapje verhaal (hier onder andere te vinden), maar wel erg leuk. Een zelfde soort opzet is te vinden in een van de geknipte scenes uit de film High Fidelity. Hier is de hoofdpersoon de eigenaar van een platenwinkel en hij krijgt een telefoontje van een vrouw die een verzameling te koop heeft. Vooral de omgekeerde onderhandeling aan het einde van de scene is erg grappig. De hele film (en het boek van Nick Hornby) is trouwens de moeite waard.
Onderwerp Anekdotes, Films, Fun, Klantenvermaak
Struikelen, stotteren, licht of geluid wat uitvalt, haperende laptops. Als je lang genoeg presentaties geeft maak je het allemaal mee. Meestal los je dit met een kort excuus en improviseer je lekker de rest van je verhaal. Maar zet altijd, ALTIJD, je screensaver van je laptop uit. Er zijn namelijk altijd collega lolbroeken die stiekem een nieuwe screensaver op je laptop hebben gezet. En klets jezelf daar dan maar weer uit. Tikkeltje NSFW.
Onderwerp Films, Fun, Presenteren
Fitnesscentra en sportscholen zijn creatief in het werven van nieuwe klanten. Ik heb een aantal voorbeelden verzameld van de leukste guerrilla spinsels:
Ook de kapper is een natuurlijke plek om nieuwe klanten te werven. Dikke buiken en billen zijn ook te symboliseren met de manier waarop de reclameposter ophangt, zoals hier, hier en hier te zien is. Dat werkt voor yoga natuurlijk ook. Het heffen van gewichten is op diverse manieren te gebruiken, zoals bij deze raising the bar campagne, deze hangende gewichtsheffer en bij deze lift. En wat denk je van deze stretch bewegingen en bij dit apparaat. Andere leuke campagnes vinden juist plaats in een fitnessruimte, zoals deze nepgewichten en bij deze fiets. Nike heeft een fitnessapparaat neergezet om fondsen te werven voor het goede doel.
Onderwerp Adverteren, Foto's, Fun
Ik heb het de afgelopen dagen weer meegemaakt. Ik heb mezelf voor twee dagen opgesloten in een hotelkamer om ongestoord te kunnen schrijven. Al lang werk ik aan een boek over sales, alleen schoot het de laatste maanden niet op. Maar in twee dagen schrijf je 4 hoofdstukken, mits je niet gestoord wordt. En dat wordt je (bijna) niet op een hotelkamer. Toch lopen sommige zaken door en wil je graag kunnen e-mailen.
Het hotel was over het algemeen goed in orde. Goede staf, geen gezeur als je een kan koffie mee wil nemen naar je kamer na het ontbijt, rustige omgeving. Dat werk.
Maar. Ik krijg iets gratis aangeboden. "Wij hebben een gratis netwerk, waar u vrijelijk op kan inloggen." Ik vraag meteen of ik ook een betaald in plaats van gratis netwerk kan krijgen. Dat was niet mogelijk. Twee dagen lang heb ik allerlei trucs moeten uithalen om mijn mail te lezen, omdat het bereik op de kamer erbarmelijk was. Met een groep lotgenoten zit ik een aantal maal per dag op een stoeltje in een gang vlakbij een accesspoint om na talloze verbindingspogingen mijn mail te kunnen lezen.
Gegeven paard
Het hotelpersoneel keek niet echt verbaasd toen ik een felle klaagzang afstak over de gratis WIFI aansluiting. "We horen dat wel vaker meneer, maar we kunnen er niks aan doen. Het hoofdkantoor is op de hoogte van deze klachten." En je kunt een gegeven paard toch niet in de bek kijken, hoorde ik ze denken.
Als ik iets gratis krijg aangeboden ben ik tegenwoordig meteen op mijn hoede. "Gratis koffie en thee" betekent in de praktijk "gratis slootwater". "Inclusief draagtasje" resulteert in de praktijk in "kapot na een keer laten vallen omdat het slappe touwtje van het draagtasje afbrak." "Gratis verzekerd" leest als "de kans dat een claim wordt gehonoreerd door de verzekeringmaatschappij is 1 op honderd miljoen." En "Gratis aangeboden door bedrijf X" is natuurlijk niets anders dan "U staat bloot aan doorlopende reclame van bedrijf X."
Ik wil niks gratis. Wat niks kost heeft geen waarde. Gratis zaken zijn bijna nooit wat je precies wilt of nodig hebt en stellen veel te vaak teleur. Als gratis zaken tegenvallen is claimen dikwijls een onmogelijke opgave. Doe mij maar gewoon een factuur.
Onderwerp Artikelen
In communicatietrainingen wordt het spel de associatieketting wel eens gespeeld. Dan moet je door middel van associaties van een woord (bijvoorbeeld "tafel") naar een ander woord (bijvoorbeeld "maanlanding") zien te komen. Dan krijg je antwoorden als: tafel -> hout -> bos -> natuur -> aarde -> maan -> maandlanding.
Op de site Human Brain Cloud is een experiment begonnen waarbij aan de bezoekers associaties worden gevraagd van bepaalde woorden. Er is ooit begonnen met het woord "Volcano" en je kan zien hoe groot deze hersenwolk tot nu toe is uitgebreid.
Onderwerp Communicatie, Fun, Off-topic